4 fős vendégház a Velencei-tónál

Kedves Látogatónk!

Köszöntjük a Velencei-tónál, a Dinnyési Tulipánosporta és Vendégház honlapján

Eljátszom a gondolattal, hogy újra gyerek vagyok. A konyhaajtó kézzel készült csipkefüggönyét picit elhúzva, az orrom a hideg üvegnek nyomom és órákig bámulom a hóesést. A szoba melegében lábujjhegyen ácsorogva, de egy picit mégis a hófehér udvaron. Nincs más csak a csendes béke, a puha hópelyhek és a kettő között én és a mókásan párás ablaküveg.

Itt úgy vagyunk, ahogy kell.

És ha a napsütés az első tulipánok búbját újra pirosra színezi, zsongani kezd a kis parasztház körül a kert. Amíg a legkisebbek a homokozóban főzőcskéznek, kapura rúgják a labdát és ugrándoznak a mezítlábas mászkálón, elmerülhetünk egy csésze kávéban vagy élvezhetjük a házi készítésű reggelit az öreg diófák árnyékában.

Miután felfedeztük a dinnyési Várpark makettjeit, meglestük a Madárdal – tanösvény lakóit vagy körbetekertük a Velencei-tavat, jól esik a szunyókálás a hűvös parasztház közel 100 éves fagerendái alatt.

A felújított házikó minden szeglete gondoskodást sugároz, falai 4 főnek nyújtanak pihenést. A konyha felszereltsége ügyesen ötvözi a parasztház kedves melegét a modern eszközök praktikumával. A társasjátékok, a kerti zuhany és a bográcsozó gondoskodnak a feltöltődés kényelméről, a környék látnivalóiról szóló kiadványok segítenek megtervezni a következő nap programját. TV helyett van színes naplemente a tó felett, hintaágyból szemlélhető nyár és beszélgetések egy pohár bor mellett.

Szeretettel várunk Dinnyés legcsendesebb utcájában, a Dinnyési Fertő és a Velencei-tavi Madárrezervátum Természetvédelmi Területek varázslatos világának ölelésében!

>

Várjuk Dinnyésen!

This takes the basic jumbotron above and makes its background edge-to-edge with.

ÉRDEKLŐDÉS